Pirate's FuryHelp

User avatar
akaneo
Blue snail
Posts: 2
Joined: Thu Oct 15, 2009 8:30 pm

Pirate's FuryHelp

Postby akaneo » Thu Jan 21, 2010 1:30 am

Help guys, when I press play or load and it starts connecting to server it just stays in that message1! Pleasse help

User avatar
Maple34
Horny Mushroom
Posts: 154
Joined: Wed Oct 28, 2009 7:11 pm
Location: Washington, USA

Re: Pirate's FuryHelp

Postby Maple34 » Mon Oct 04, 2010 4:22 am

that happened to me bud it doesnt really work. i just didnt play it after that, sorry. if it doesnt work, you pretty much need to get a new computer. there might be a solution but i have no idea. once we did get another computer, i could play it. (we dont get new comps all the time this is just one for my moms house and it works now.) sorry, but i dont think you can play it anymore.


Return to “A Pirate's Fury”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests