ZOMG I CANT USE MANA POT!

User avatar
conaneve1
Slime
Posts: 43
Joined: Thu Sep 03, 2009 2:39 am

ZOMG I CANT USE MANA POT!

Postby conaneve1 » Fri Sep 18, 2009 7:41 pm

I dun have insert button in fact im playing a mac right now thats WHY but Please help me find a way so its NOT insert!


Edit : Wow, That was... Sloppy language, Here is the ENGLISH translation :
I dont have Insert, I am playing a Mac, and I am stuck, What can I do?
Last edited by conaneve1 on Wed Aug 04, 2010 3:44 pm, edited 1 time in total.

User avatar
kingsg
Pig
Posts: 6
Joined: Sat Sep 26, 2009 7:17 am

Re: ZOMG I CANT USE MANA POT!

Postby kingsg » Fri Oct 02, 2009 1:58 pm

Try to change the control...

User avatar
dexman557
Horny Mushroom
Posts: 116
Joined: Sun Jan 17, 2010 10:50 pm
Location: faraway and you will never know

Re: ZOMG I CANT USE MANA POT!

Postby dexman557 » Mon Jan 18, 2010 9:53 pm

change control if you cant use a mana pot


Return to “Yakuza”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest